DJ Visco Dolante

Dj Visco Dolante eli Tero Vuorinen on intohimoinen levykeräilijä ja monipuolinen tiskijukka, jonka levyhylly koostuu monista genreistä. Settilistalle voi päätyä kaikkea italosta, synapopista ja 80-luvun pop-musiikista, houseen, discoon ja funkkiin tuoretta RnB:tä unohtamatta. Hyvä musiikki on hyvää, genreen katsomatta!

Soittokokemusta löytyy afterwork-terasseilta, klubeilta, yksityisbileistä ja festareilta. Kattauksen voi räätälöidä joko tilanteeseen/tilaisuuteen sopivaksi tai antaa dj:n huolehtia valinnoista.

Ota yhteyttä!

DJ Lida Moeini

Radio Helsingin Kotibileet-ohjelmasta tuttu DJ Lida Moeini pistää pystyyn parhaat bailut! Lida hullaantuu nostalgiasta ja kappalevalinnat pyörivät kasarin, ysärin ja nollarin ikimuistoisimmissa ja unohdetuissa klassikoissa.

Myös uusimmille tuttavuuksille on sijaa. DJ Lida Moeini soittaa just ne biisit, jotka ihan oikeesti haluat kuulla!
Ei genrerajoitteita. Pääasiassa Pop, RNB, kotimainen, iskelmä / ikivihreät.

Ota yhteyttä!

OKKO

Disko ei koskaan kuollut! Okko soittaa funkkia uhkuvia latauksia diskoa ja housea, pohjoismaista indietanssia ja syvemmän päädyn hippihumppaa.

Jos halutaan ottaa rennosti, esiin kaivetaan arkistot harvinaisempia helmiä 70-80 luvun funkkia, synapoppia, hiphoppia ja juustoista diskoa joka maailman kolkasta.
Näillä raaka-aineilla käännetään myrtsimmätkin mielialat muikeiksi. Vähän niin kuin pitsan kanssa – lisää juustoa ei ole ikinä pahitteeksi.

Ota yhteyttä!

DJ GOISTHOFF

Stina Koistinen alias Dj Goisthoff on helsinkiläinen DJ, musiikintekijä, artisti. Dj Goisthoffin keikoilla voi kuulla peräkkäin Pavarotin laulaman Nessun Dorman ja Madonnan Ray Of Lightin.

Genrerajat haihtuvat, vain tunnelmalla ja tunteilla on väliä.

Goisthoff käy moneen tilaisuuteen ristiäisistä yrityksen vuosijuhliin – biisi- ja fiilistoiveita otetaan etukäteen vastaan aina. Dj Goisthoff luo taustatunnelmaa illalliskutsuille, jossa halutaan jutella ja kovaa menoa synttäribileisiin, jossa halutaan bailata täysiä!

Ota yhteyttä!

Eeti Nieminen

Rumpali, tuottaja ja DJ, Eeti Nieminen, aka Sun Dog mieltää musiikilliseksi kodikseen jazzin. Mm. Moposta ja Jimi Tenorin yhtyeistä tuttu rumpali suosii tyylissään akustisuutta ja funk rytmejä.

Drummer, producer and radio-host, Eeti Nieminen aka DJ Sun Dog considers his musical home is jazz. The drummer from Mopo and Jimi Tenor’s groups favors acoustic styles and funky rhythms.

Ota yhteyttä!

Nestori Majoinen

Nestori Majoinen on paljon nähty DJ niin Helsingin cocktailbaareissa kuin teknoklubeillakin. Nestori on soittanut uransa aikana niin suurissa yökerhoissa, tunnelmallisissa ravintoloissa, cocktailfestivaaleilla, salaisissa varastoreiveissä, poislukematta häitä ja yksityisjuhlia ympäri Suomen.

Musiikkinsa suhteen Nestori on kaikkiruokainen selektori, jolta taittuu biisit groovesta diskosta funkkiin, bossanovasta italoon, popista räppiin ja housesta teknoon. Genrellä ei väliä, kunhan musiikki on hyvää. Viimeisen muutaman vuoden aikana hän on soittanut paikoissa kuten Kaiku, Ääniwalli, Fatty Friday, Helsinki Drink Festival, Lepakkomies, Brooket ja I was Here Festival.

LUOTETTAVA

Artlabin DJ:t ovat rautaisella ammattitaidolla ja samettisen pehmeällä asiakaspalveluotteella varustettuja musiikin tutkimusmatkailijoita, jotka tietävät miten saada juhlakansan lantiot liikkumaan. Voit toimittaa biisitoiveita, joita DJ upottaa settilistaansa tai luottaa illan kulun heille, ihan miten itse haluat.

VAIVATON

Artlabin DJ:t ovat täysin omavaraisia ja saapuvat paikalle äänentoisto ja soittopöytä mukanaan. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin järjestää hänelle 4m2 tilaa ja sähköpistoke. DJ hoitaa loput, sinun vastuullasi on keskittyä juhlimiseen.

SELKEÄ PERUSSETTI

  • Valitsemasi DJ
  • 3h soittoa
  • Äänentoisto
  • Mikrofoni puheita varten
  • Kysy myös bilebändeistä ja muista DJ-soittajista!

Kysy lisätietoja myös langattomista puhemikrofoneista, valaisusta, savukoneesta, jne.

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!

Voit myös ottaa suoraan Anttiin yhteyden,
antti@artlab.fi, 040 724 3527

Tutustu myös näihin