Tietosuoja

Sound masking -menetelmässä arkaluontoisten keskusteluiden taajuusalueelle luodaan digitaalista ääntä, jolloin peitettävät äänet peittyvät äänimaiseman alle. Maalaritermein metodi on verrattavissa siihen, että vaaleanvihreä maali peitetään maalaamalla päälle tummanvihreällä maalilla.

Tietosuojamaisemoinnin tekniikka räätälöidään tilan mukaan. Äänenpaine minimoidaan hyödyntämällä suuntaavia kaiuttimia, jotka mahdollistavat äänten soittamisen vain niihin paikkoihin, joissa kuulijat ovat.

Tuottavuus

Keskeytykset ovat myrkkyä tietotyölle. Häiriöäänten katkaisemaan flow-tilaan takaisin pääsemisessä kestää 11 minuuttia ja keskimääräisessä toimistotyöpäivässä häiriöitä on viidestä kymmeneen per päivä. Tämä tarkoittaa, että työajasta jopa yli 10% kuluu kadotettua keskittymistä metsästäessä.

Äänimaisemointi peittää häiriöääniä, vähentää flow’n katkoksia ja helpottaa keskittymistä työhön.

Hyvinvointi

Hiljaisuus koetaan ahdistavana. Odotustilan äänimaisemointi on funktionaalista taidetta ja kustannustehokas tapa rauhoittaa sekä rentouttaa tilassa odottavia potilaita.

Tilan äänistöllä voidaan vaikuttaa esimerkiksi tilan käyttäjän mielentilaan, sykkeeseen ja verenpaineeseen laskevasti. Miellyttävämpi asiointikokemus parantaa hoitomyöntyvyyttä.

Käyttökohteita:

  • Terveydenhuollon odotustilat
  • Operaatiohuoneet

Brändi

Äänimaisemointi on erinomainen tapa jalkauttaa äänibrändi ja tehdä toimitilassa asioimisesta elämyksellistä.

Haluatko kuulla lisää? Ole yhteydessä:

Anttoni Palm 044 333 1747
Antti Soulanto 040 724 3527

Ota yhteyttä

Voit myös ottaa suoraan Anttiin yhteyden,
antti@artlab.fi, 040 724 3527

Ota yhteyttä

Voit myös ottaa suoraan Anttiin yhteyden,
antti@artlab.fi, 040 724 3527