Podcast-studio itsepalveluna

Sinun ei tarvitse olla äänitekniikan ammattilainen nauhoittaaksesi podcastin omatoimisesti Artlabilla. Podcast-studiomme soveltuu sinulle, joka olet vetämässä organisaatiosi podcast-projektia ja etsit Helsingin parasta äänitystilaa. Saat käyttöösi kalenterin podcast-studioomme, josta näät suoraan vapaat ajat.

Podcasteihin erikoistunut henkilökuntamme opastaa sinut käyttämään studiotilaamme, toimii nauhoitusten teknisenä tukena ja keittää vieraillesi kahvit.

Varaa äänitykset podcast-studiossa

Podcastien leikkaus ja miksaus

Podcast-tuotanto käsittää minimissään kolme vaihetta: äänityksen, editoinnin ja äänen jälkikäsittelyn. Voimme podcast-studion käyttämisen sijaan tulla organisaatiosi luo äänittämään jaksot podcast-kenttäkalustollamme.

Suomen kokeneimmat, ammattitaitoisimmat ja mukavimmat podcast-tuottajamme saattavat innostuneen ideasi valmiiksi sarjaksi.

Lähetä tarjouspyyntö

Suunnitteluapua podcast-tuotannollesi

Artlab on Suomen kehutuimpien podcast-sarjojen koti. Konseptoimme, käsikirjoitamme ja tuotamme podcasteja mm. Yleisradiolle, järjestöille ja kaupallisille toimijoille.

Kerro meille podcastistasi

Videoidut podcast-tuotannot

Podcast-studiomme lisäksi Artlabilta löytyy isompi, 50m2 äänitysstudio. Voimme toteuttaa sekä podcast-studiossa että isommassa studiossa podcastien äänityksiä, kuvauksia sekä markkinointimateriaalien taltiointia.

Molemmissa studioissa on mahdollisuus valaistukseen ja monikameratuotantoon.

Jätä tarjouspyyntö

Podcast-koulutukset

Koulutamme organisaatioita audioviestinnästä ja äänibrändäyksestä.

Olemme vetäneet podcast-koulutuksemme kymmenille tahoille – julkiselle sektorille, mainostoimistoille, järjestöille ja yrityksille. Mikäli äänen käyttö ja mahdollisuudet kiinnostavat, ole rohkeasti meihin yhteydessä.

Ota yhteyttä

Käsikirjoittaja! Poltteleeko podi, kuunnelmakäsis tai feature? Tarvitsetko tuotantoyhtiön tueksesi? Tarvitsetko podcast-studiota Helsingissä?

Miksi podcast?

Yksinkertaisimmillaan määriteltynä podcast on itsenäinen audio tai audiosarja, joka julkaistaan verkossa. Moni ajattelee podcasteja ensisijaisesti keskusteluohjelmina, mutta niiden sisältö voi olla mitä tahansa yhden tai usean juontajan keskusteluohjelmasta käsikirjoitettuun, näyteltyyn ja äänisuunniteltuun draamatuotantoon.

Podcast-formaatin viehätys perustuu sen tarjoamaan vapauteen. Se voi rakentaa ketään kumartelematta täysin omanlaisen audiomaailmansa perinteisistä rajoitteista piittaamatta. Kustannustehokkuutensa vuoksi sen kanssa voidaan ottaa harkittuja riskejä ja vaikkapa testata markkinaa. Podcast voi koota kuulijalleen yhteen organisaation arvot ja palvelut, tai sitä voi käyttää yhteystietojen keräämiseen.

Artlabin podcast-studiossa tuotetaan viikottain yrityspodcasteja, podcasteja järjestöjen viestintään, sekä draamallisempia ja dokumentaarisempia podcast-sarjoja.

Suomen puhuttelevin podcast-studiomme sijaitsee Helsingin Vallilassa.

Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!

Voit myös ottaa suoraan Anttiin yhteyden,
antti@artlab.fi, 040 724 3527

Tutustu myös näihin