Artlabin äänitysstudio

Artlab on taiteen leikkikenttä Vallilan sydämessä

Artlab on joukko ihmisiä, joita yhdistää uteliaisuus ja rakkaus musiikkiin.
Artlab on kaapeleita, monitoreja, ohjelmistoja, mikrofoneja ja virtapiirejä.
Artlab on luovuutta, ennakkoluulottomuutta, kokeilemista ja hauskanpitoa.

Artlab Studio on ennen kaikkea livesoittoa varten suunniteltu 180m² äänitysstudio, joka tunnetaan lämpimästä fiiliksestään. Artlabin tärkeimmän kohderyhmän muodostavat nousevat ja taiteensa vakavasti ottavat artistit, jotka arvostavat elävää soundia. Artlab Studiosta mukaan tarttuu aina rakkautta itse asiaan.

Ota yhteyttä ja tule käymään kahvilla!

Lue lisää blogistamme

Studion tuottajat ja muu väki

Rutinoituneiden ja sielukkaiden ammattilaisten pyörittämän äänitysstudion lisäksi Artlabin tavoitteena on toimia artistin tai yhtyeen kokonaisvaltaisena tukijana tarjoamalla asiakkaalle myös ulkomusiikillista osaamista, verkostojaan ja näkemystä.

Ville Liukkonen

Ville Liukkonen tunnetaan ennen kaikkea vahvasta pop-, rock- ja alternativebändisoundeista. Ville saa loihdittua kitaroista korkealla taivaalla liihottavia cumuluspilviä tai syvällä maankuoren alla kairaavia alavireisiä kalliojyrsijöitä. Jos siinä on kielet ja sähköt, se soundaa Villen näpeissä täydelliseltä.

tapahtumatekniikka nostot

Tuomas Skopa

Tuomas Skopa, omin sanoin: rakastan musiikkia ja elokuvia kuten muukin ihmiskunta ja olen saanut työskennellä niiden parissa Artlabissa. Minulla on ollut kunnia tulla kutsutuksi äänisuunnittelun Salvador Dalíksi ja musiikkituotannon Harry Potteriksi. Harrastuksia ei ole, mutta rakkaan vaimoni kanssa matkustaessa nautin maailman hämmästelemisen lisäksi kuvaamisesta, kirjoittamisesta ja kaikesta etäisestikin taiteeseen liittyvästä.

tapahtumatekniikka nostot

Jussi Liukkonen

Jussi Liukkonen tunnetaan monitaiturina, joka on erikoistunut moderniin elektroniseen soundiin. Näkemystä löytyy myös kokeellisemman jazzin sekä alternative rockin puolelta. Tästä kombinaatiosta sikiää runsaasti vaikutteita ammentamaan luonnollisuuden ja elektronisuuden symbioosi – yhteiselo. Tavoitteena on keskittyä siihen, mikä soundiltaan ja tunnelmaltaan sillä hetkellä kiehtoo ja suunnata rohkeasti intuition suuntaan keinoja kaihtamatta.

tapahtumatekniikka nostot

Antti Soulanto

Antti Soulanto ei välttämättä itse paina punaista REC-nappia, mutta siihen rajoitteet oikeastaan jäävätkin. Antti etsii ja yhdistää taiteen tekijöitä sekä löytää timanttisia bändejä klubeilta, sosiaalisesta mediasta ja festareilta. Jokapaikanhöylä Soulanto soittaa, puhuu, laulaa, organisoi, hoitaa, toteuttaa ja hengittää kaikkea mahdollista musiikkiin liittyvää.

tapahtumatekniikka nostot