Sound

“Alojensa huipuista koostuva joukko näkemyksellisiä tekijöitä”

Artlab Sound tarjoaa korkeimman tason studioäänitystä, äänisuunnittelua, sävellystä sekä miksausta elokuviin, radiokuunnelmiin, lavatuotantoihin, installaatioihin, mainoksiin ja leffatrailereihin.

Monimuotoiset, monipuoliset ja monilahjakkaat audiovelhomme tekevät taikojaan Artlab Studion äänileikkaamoissa. (Stereo & surround)

Työmme ovat keränneet palkintoja, ehdokkuuksia, suitsutusta, ihmetystä ja muutaman pään pudistelunkin.


HINNASTO

Mainokset ja elokuvatrailerit 95 € /h (+alv 24%)
Järjestöt ja yleishyödylliset projektit 65 € /h (+alv 24%)
Taiteelliset tuotannot hinnoitellaan tapauskohtaisesti.

Tuomas Skopa - äänisuunnittelija, säveltäjä

Kansainvälisesti palkittu Tuomas Skopa (TaM) säveltää ja tekee äänisuunnittelua elokuvan, esitystaiteen sekä kotimaisen musiikin parissa. Lähinnä sydäntä ovat vahvat ja kokeelliset näkemykset sekä yhteiskunnalliset aiheet.

tuomas@artlab.fi

0503670057

Jussi Liukkonen - äänisuunnittelija, säveltäjä

Jussi Liukkonen (TeK) säveltää musiikkia ja äänimaisemia lavalle, valkokankaalle ja radioaalloille. Monilahjakas äänimies miksaa kaikkea psykepunkista nykysirkukseen vahvuutenaan taiteen ja teknologian yhdistäminen.

jussi@artlab.fi

0400421732

Ville Liukkonen - tuotantopäällikkö, äänittäjä

Ville Liukkonen omistautuu studiossa saamaan parhaan fiiliksen ja soundin esiin. Kokenut spiikkiäänittäjä rakastaa isojen mikrofonien lisäksi isojen äänituotantojen pyörittämistä. Villen tuotantojen asiakaskunta ulottuu animaatiostudiosta Kansallismuseeon.

ville@artlab.fi

0447740689