Kierteen katkaisijat

Kriminaalihuollon tukisäätiö, 2023

Mitä rikollisesta elämästä irrottautuminen vaatii vankilakierteeseen joutuneelta itseltään, entä mitä se vaatii hänen kanssaan työskenteleviltä soteammattilaisilta? Kriminaalihuollon tukisäätiön uusi Kierteen katkaisijat -podcast on laadukas keskusteluohjelma rikoskierteistä ja erityisesti sen katkaisemisesta.

Kierteen katkaisijat -podcast on tarkoitettu erityisesti sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, jotka kohtaavat työssään ihmisiä rikoskierteen eri vaiheissa. Kohtaamisia voivat joskus hankaloittaa ennakkoluulot, tiedon puute tai jopa pelko. Pahimmillaan seurauksena on, ettei rikoksesta tuomittu saa tarvitsemiaan palveluita.

Podcast tarjoilee niin konkreettisia työkaluja kuin myös tilaa pohdiskelulle ja ennakkoluulojen murtumiselle. Podcast täydentää ammattilaisten osaamista, sillä tätä asiakasryhmää käsitellään harvoissa alan opintokokonaisuuksissa omana erityisryhmänään.

Joka jaksossa kuullaan sekä ammattilaisen sekä kokemusasiantuntijan näkökulma aiheeseen, ja ohjelman juontaa toimittaja Aleksis Salusjärvi.

Äänituotanto: Ville Lähde