Live

Kaurakermaista kenttäsoundia

Artlab Live on erikoistunut musiikkitapahtumien äänitekniikan toteuttamiseen. Kalustomme soveltuu 1-5000 osallistujan tilaisuuksiin ja jos tapahtumaa varten tarvitaan muutakin esitystekniikkaa, voimme hankkia sen kumppaniemme kautta.

Sen lisäksi, että laitteistomme soundi on erinomainen, löytyy varastoistamme kokeneita, mukavia ja ennen kaikkea käytöstavoilla varustettuja ääniammattilaisia. Tai eihän heitä nyt varastossa säilytetä, koska se olisi aavistuksen arveluttavaa.

Artlab voi vuosien kokemuksella ottaa haltuunsa joko pelkän livemiksauksen tai koko tekniikan puolen organisoinnin. Haluamme nostaa tapahtumajärjestäjien harteilta ylimääräisen vaivan ja kuumotuksen. Siksi olemme olemassa.

Oletko kiinnostunut palveluistamme? Ole yhteydessä Artlab Liven isäntään Ville Liukkoseen joko yhteydenottolomakkeella, s-postilla: ville@artlab.fi tai soittamalla numeroon 044 774 0689.

Pyydä tarjous!

tapahtumatekniikka nostot
tapahtumatekniikka nostot

Räätälöidyt ratkaisut

Ota yhteyttä mikäli tarvitset erikoisen tai monimutkaisen äänentoistoratkaisun, tapahtumasi tila on haasteellinen tai haluat äänetoistolaitteet avaimet käteen periaatteella valmiiksi paikalle koottuna. Passiivijärjestelmämme kattaa äänen liikuttamisen jopa 5000 hengen ulkotapahtumiin saakka.

Hoidamme toimeksiannot mutkattomasti ja vaivattomasti. Artlab Liven tarjoama paketti on laajimmillaan viiden (tai useamman) tähden palvelukokemus: autamme asiakasta myös tuotannon suunnittelussa, kilpailutuksessa, hallinnoinnissa, sisällössä ja muissa tapahtumatuotannon osa-alueissa.

Festivaalituotantojamme:

Alppipuiston kesä

Funky Elephant (Suvilahti)

Oranssi Fest

Ruisrock

Sideways

Stadin Juhannus

Herttoniemi Block Party

Kallio Block Party

Tiksi Block Party

Kontula Electronic

Vuosaaren katufestarit

Mantan lakitus