Live

Äänentoisto, pikkujoulut, häät, seminaarit

Artlab Liven isäntänä toimii Ville Liukkonen, joka yli vuosikymmenen kokemuksella loihtii tilasta kuin tilasta akustisen taivaan.

Ääntä vaativia tilaisuuksia, kuten pikkujouluja, häitä, seminaareja ja muita illanistujaisia varten talossamme on eri tarpeisiin sopivaa äänentoistokalustoa. Lisäksi varastoistamme löytyy muitakin kokeneita, mukavia ja käytöstavoilla varustettuja ääniammattilaisia, jotka nostavat festivaali- ja tapahtumajärjestäjien harteilta ylimääräisen vaivan ja kuumotuksen.

Voit myös tilata kauttamme koko tapahtumapaketin, kuten lavapalat, valot, livebändin tai tiskijukan sekä hyvän mielen.

Tai: hello@artlab.fi, +358447740689
tapahtumatekniikka nostot

Räätälöidyt ratkaisut

Ota yhteyttä mikäli tarvitset erikoisen tai monimutkaisen äänentoistoratkaisun, tapahtumasi tila on haasteellinen tai haluat äänetoistolaitteet avaimet käteen periaatteella valmiiksi paikalle koottuna. Passiivijärjestelmämme kattaa äänen liikuttamisen jopa 5000 hengen ulkotapahtumiin saakka.


Hoidamme toimeksiannot mutkattomasti ja vaivattomasti. Artlab Liven tarjoama paketti on laajimmillaan viiden (tai useamman) tähden palvelukokemus: autamme asiakasta myös tuotannon suunnittelussa, kilpailutuksessa, hallinnoinnissa, sisällössä ja muissa tapahtumatuotannon osa-alueissa.

Festivaalituotantojamme:

Alppipuiston kesä

Funky Elephant (Suvilahti)

Oranssi Fest

Ruisrock

Sideways

Stadin Juhannus

Herttoniemi Block Party

Kallio Block Party

Tiksi Block Party

Kontula Electronic

Vuosaaren katufestarit

Mantan lakitus

tapahtumatekniikka nostot