Ihmiset ja arvot

Kaiken tekemisemme yllä leijuu ajatus siitä, että on mahdollista käyttää lahjakkuuttaan, nauttia joka hetkestä kutsumuksensa parissa ja tulla sillä toimeen. Samalla meille on hyvin tärkeää kulloisenkin työmme vaikutus ihmisiin ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä vankasta eettisestä pohjastamme ja tahdomme seistä jokaisen projektimme takana vielä vuosien päästäkin.

Ota yhteyttä täältä!

Tai suoraan sähköpostitse osoitteeseen hello@artlab.fi.

Mihin me uskomme?

Ole utelias! - Haluamme tietää kaikesta kaiken. Kokeilemme ennakkoluulottomasti erilaisia asioita ja menemme paikkoihin, joissa ei ole ennen käyty. Opiskelemme, testaamme ja käymme joskus kurkistamassa reunaltakin.

Ole ihmisiksi! - Haluamme toimia humaanisti, oikein ja edistää työllämme sosiaalista oikeudenmukaisuutta, hyvinvointia ja keskinäistä ymmärrystä. Osan ajastamme käytämme yhteiskunnallisesti vaikuttavien hankkeiden edistämiseen.

Ota vastuu! - Kannamme vastuumme planeetasta ja tulevista sukupolvista tekemällä töitä, joiden takana voimme seistä aina. Punnitsemme, sopiiko kukin projekti ammatilliseen ja henkilökohtaiseen etiikkaamme.

Ole hyödyksi! - Haluamme, että toimintamme hyödyttää sekä asiakasta että yhteistä elinympäristöämme.

Nauti elämästä! - Ei kai tässä muuten mitään järkeä olisikaan? Uskomme ja luotamme jokaisen kykyyn nauttia ja haluamme tuoda hyvää fiilistä kaikkiin projekteihimme!

tapahtumatekniikka nostot

Keitä me olemme

tapahtumatekniikka nostot

Kimmo Koskinen - tuottaja, hallituksen pj

Tuottajana lyhäreissä, Tampereella dokumenttielokuvia, Rakkautta&Anarkiaa, levynkansisuunnittelua, dub-videoita, websivuja, julisteita.

Turhuuden rovioilla Beijingissä, Orchard Roadilla, Worchesterissa, Mulhousessa

Jakartassa, Indonesiassa viidakko palaa,

runokokoelma, antologioita Leino-Akatemiassa 2000-2007, varapuheenjohtajana Pentti Saarikoski-seurassa,

lausunut kokeellista runoutta Keski-Pohjanmaalla saamatta turpaan,

Bukowskia Helsinki International Spoken Word -festareilla, kasviaiheisia kuvia Tammen puutarhakirjoihin,

haukka laskeutui rapujuhlissa päähäni

kimmo@artlab.fi

0451249512

tapahtumatekniikka nostot

Anttoni Palm - tirehtööri

Lapsuudenkodissani ei ollut televisiota. Luokkakaverini katsoivat Prätkähiiriä, minä Ajan lyhyen historian kuvituksia ja koitin ymmärtää aika-avaruuden rakennetta.

Farmasian, kansanterveystieteen ja kirjallisuuden opintoni jäivät kesken, kun päätin lähteä tutkimusmatkalle monimediataiteen, terveydenhuollon ja pedagogian keskellä sijaitsevaan viidakkoon etsimään omaa erikoisosaamistani. Se löytyi lopulta verkkokoulutuksen, tiedeviestinnän ja monialaisten vaikuttavuushankkeiden välimaastosta.

Äiti opetti, että maailma pitää jättää vähän parempaan jamaan kuin millaisena sen käyttöönsä saa. Gravitoin salakavalasti hankkeisiin, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan positiivisesti ja jättävät vielä kaiken lisäksi pysyviä jälkiä tuleville sukupolville.

Silloin, kun en pyöritä hankeproosaa ja Excel-taidetta, olen säveltämässä soololevyäni tai mökillä maalaamassa tauluja.

anttoni@artlab.fi

0443331747

tapahtumatekniikka nostot

Antti Soulanto - studiotiedustelut, viestintä

Synnyn, ja pölyn laskeuduttua alan lukea fantasiakirjoja ja pelaamaan tietokonepelejä. Kyllästyn laulamaan Bachia ja siirryn opettelemaan Sweet Child O’ Minen kitarasooloa. Olen kiinnostunut ihan kaikesta, vaikkei mikään harrastus yllä yhtä rakkaaksi kuin musiikki.

Maailmantähteys saa odottaa. Soittotaidon pedanttinen havittelu vaihtuu holistisempaan mielenkiintoon taidetta, teknologiaa ja ylipäätään elämää kohtaan. Sooloa en koskaan oppinut.

Nykyään teen paljon musiikkia sekä viihdyn alan tapahtumissa. Nautin suuresti ihmisten seurasta, taide- ja tiedehiippailusta sekä kaikenlaisesta fiilistelystä. Saan onnekseni yhä olla kiinnostunut ihan kaikesta.

Sieluneläimiäni ovat Timon, O’Malley, Saapasjalkakissa ja, nettitestin mukaan, joku perhonen.

antti@artlab.fi

0407243527

tapahtumatekniikka nostot

Tuomas Skopa - äänisuunnittelu, Studio

Elokuvista ihminen oppii yhtä paljon kuin koulun penkiltä. Hyvä teos on mestariopettaja: se ei saarnaa, ei latele jargonia, eikä anna vastauksia, jotka unohtuvat seuraavana päivänä. Se herättää kysymyksiä, kutsuu ajattelemaan ja auttaa tuntemaan. Joku valitsee elokuvan näyttelijän perusteella, toinen genren, kolmas aikakauden, neljäs piruparka ottaa sen mitä tarjotaan.

Itse katson mielelläni leffat ohjaajan perusteella. Pidän toisen mieleen sukeltamisesta ja omaperäisistä näkökulmista. Pitkistä kaarista. Sama pätee myös musiikin tuottamisessa. Yhteinen näkemys ja hyvässä lykyssä siitä kumpuava ystävyys. Se on parasta.

tuomas@artlab.fi

0503670057

tapahtumatekniikka nostot

Jussi Liukkonen - äänisuunnittelu, Studio

Aloitin ääniteknologin urani treenikämpällä Tapanilassa. Siellä oli mikserivahvistin, johon puolivahingossa hoksasin laittaa pari mikrofonia kiinni ja toiseen päähän tallentavan minidisc-soittimen. Fiilistelin luonnollisesti täysillä.

Matkani jatkui kaljapalkkaisten lukioäänitysten kautta Teatterikorkeakouluun ja siitä eteenpäin Artlab Studion tuottajaksi sekä keikkailevaksi muusikoksi. Kaljapalkka on vaihtunut aikuisten palkkaan, minidiscit Pro Toolsiin, ja fiilistelen yhä täysillä.

Minussa asuu pieni tutkimusmatkailija ja se heijastuu myös musiikkiin. Sukellan kappaleen syvyyksiin ja etsin sieltä jotain uutta, odottamatonta tai tuntematonta.

jussi@artlab.fi

0400421732

tapahtumatekniikka nostot

Ville “Tohtori” Liukkonen - tapahtumatekniikka, Studio

Olen isä, ystävä, ajattelija ja tunteva olento. Minulle on tärkeää, että muilla on hyvä olla. Huomaan usein pohtivani elämää ja sen ihmeellisyyksiä. Tykkään ystävistä, musiikista, elämyksistä, kokemuksista, saunasta ja tv-sarjoista. Ajattelin joskus hankkia harrastuksen.

Menneisyydestä löytyy tuhansia keikkoja ja kymmeniä tuhansia äänitys-, sekä miksaustunteja. Ilot, onnistumiset ja tunnustukset ovat pitäneet minut tiukasti unelmassani kiinni. Jatkan opin tiellä kunnes aivoni ei enää sitä salli.

Tavoitteenani on katsoa maailmaa avarin sydämin ja yrittää ymmärtää jokaista luontokappaletta heidän silmin.

Diggailen hyvyyttä.

ville@artlab.fi

0447740689

Hei ystävä, ota yhteyttä!