Ihmiset ja arvot

Tämän sivun lopusta löydät yhteydenottolomakkeen. Voit täyttää sen tai pistää suoraan sähköpostia osoitteeseen hello@artlab.fi. Me haluamme tutustua sinuun.

Kaiken tekemisemme yllä leijuu ajatus siitä, että on mahdollista käyttää lahjakkuuttaan, nauttia joka hetkestä kutsumuksensa parissa ja tulla sillä toimeen. Samalla meille on hyvin tärkeää kulloisenkin työmme vaikutus ihmisiin ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä vankasta eettisestä pohjastamme ja tahdomme seistä jokaisen projektimme takana vielä vuosien päästäkin.

Mihin me uskomme?

Ole utelias! - Haluamme tietää kaikesta kaiken. Kokeilemme ennakkoluulottomasti erilaisia asioita ja menemme paikkoihin, joissa ei ole ennen käyty. Opiskelemme, testaamme ja käymme joskus kurkistamassa reunaltakin.

Ole ihmisiksi! - Haluamme toimia humaanisti, oikein ja edistää työllämme sosiaalista oikeudenmukaisuutta, hyvinvointia ja keskinäistä ymmärrystä. Osan ajastamme käytämme yhteiskunnallisesti vaikuttavien hankkeiden edistämiseen.

Ota vastuu! - Kannamme vastuumme planeetasta ja tulevista sukupolvista tekemällä töitä, joiden takana voimme seistä aina. Punnitsemme, sopiiko kukin projekti ammatilliseen ja henkilökohtaiseen etiikkaamme.

Ole hyödyksi! - Haluamme, että toimintamme hyödyttää sekä asiakasta että yhteistä elinympäristöämme.

Nauti elämästä! - Ei kai tässä muuten mitään järkeä olisikaan? Uskomme ja luotamme jokaisen kykyyn nauttia ja haluamme tuoda hyvää fiilistä kaikkiin projekteihimme!

Keitä me olemme?

Anttoni Palm - tirehtööri

Haluan vaikuttaa työni avulla positiivisesti yhteiskuntaan.

Olen erikoistunut projekteihin, jotka sijoittuvat tieteen, taiteen ja tekniikan väliseen ammatilliseen hämärään. Olen työryhmieni kanssa konseptoinut ja toteuttanut muun muassa lääketieteellisten verkkokoulutusvideoiden sarjatuotantoprosessin, maailmanrauhaan liittyvän joukkorahoituskampanjan, automaatiohin perustuvan elokuvien jälkituotantojärjestelmän, seikkaillut Berliinin yössä tuottamassa dokumenttielokuvaa suomalaisesta teknosta sekä säveltänyt soololevyäni vuodesta 2013.

Ole yhteydessä, jos haluat keskustella ihmiskunnan lopullisesta kohtalosta, Rachmaninovista tai mielenkiintoisista tuotannoista. Kaikki käy.

0443331747

Kimmo Koskinen - tuottaja, hallituksen pj

Tuottajana lyhäreissä, Tampereella dokumenttielokuvia, Rakkautta&Anarkiaa, levynkansisuunnittelua, dub-videoita, websivuja, julisteita.

Turhuuden rovioilla Beijingissä, Orchard Roadilla, Worchesterissa, Mulhousessa

Jakartassa, Indonesiassa viidakko palaa,

runokokoelma, antologioita Leino-Akatemiassa 2000-2007, varapuheenjohtajana Pentti Saarikoski-seurassa,

lausunut kokeellista runoutta Keski-Pohjanmaalla saamatta turpaan,

Bukowskia Helsinki International Spoken Word -festareilla, kasviaiheisia kuvia Tammen puutarhakirjoihin,

haukka laskeutui rapujuhlissa päähäni

0451249512

Ville "Tohtori" Liukkonen - Live, Studio

Vastaan Artlabin livetuotannoista sekä studion arjen pyörittämisestä. Erityisosaamiseeni kuuluu äänen tallentaminen, jälkikäsittely ja livemiksaus sekä -tekniikka.

Työssäni pääsen hiomaan kehittelemääni aforismia “seuraa unelmiasi niin ne seuraavat sinua takaisin”. Noh, olen hitosti parempi miksaaja kuin aforistikko

0447740689

Tuomas Skopa - Sound, Studio

Rakastan musiikkia ja elokuvia kuten muukin ihmiskunta ja olen saanut työskennellä niiden parissa Artlabissa. Minulla on ollut kunnia tulla kutsutuksi äänisuunnittelun Salvador Dalíksi ja musiikkituotannon Harry Potteriksi. Harrastuksia ei ole, mutta rakkaan vaimoni kanssa matkustaessa nautin maailman hämmästelemisen lisäksi kuvaamisesta, kirjoittamisesta ja kaikesta etäisestikin taiteeseen liittyvästä.

0503670057

Antti Soulanto - markkinointi, viestintä

Vastaan Artlab Studion viestinnästä ja buukkauksista sekä Artlabin nimen viemisestä paikkoihin, joissa iso-A ei vielä näy. Etsin studiolle jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita ja bändejä keikoilta, alan tapahtumista sekä somesta. Vapaa-ajallani teen itsekin musiikkia sekä nautin taiteesta ja ihmisistä ympärilläni.

0407243527

Jussi Liukkonen - Studio, Sound

Olen hionut äänisuunnittelun taitojani Teatterikorkeakoulussa ja hyödyntänyt niitä nykysirkuksessa, elokuvassa ja installaatioissa. Tykkään näprätä elektroniikan parissa minkä soitto- ja miksauskeikoilta ehdin ja studioomme onkin syntynyt yksi jos toinen uniikki elektroninen laite. Kolvin lisäksi käsissäni soivat kitarat, rummut ja koskettimet.

0400421732

Sijainti kartalla

Ota yhteyttä