Ihmiset ja arvot

Kaiken tekemisemme yllä leijuu ajatus siitä, että on mahdollista käyttää lahjakkuuttaan, nauttia joka hetkestä kutsumuksensa parissa ja tulla sillä toimeen. Samalla meille on hyvin tärkeää kulloisenkin työmme vaikutus ihmisiin ja yhteiskuntaan. Olemme ylpeitä vankasta eettisestä pohjastamme ja tahdomme seistä jokaisen projektimme takana vielä vuosien päästäkin.

Ota yhteyttä!

Mihin me uskomme?

Ole utelias! - Haluamme tietää kaikesta kaiken. Kokeilemme ennakkoluulottomasti erilaisia asioita ja menemme paikkoihin, joissa ei ole ennen käyty. Opiskelemme, testaamme ja käymme joskus kurkistamassa reunaltakin.

Ole ihmisiksi! - Haluamme toimia humaanisti, oikein ja edistää työllämme sosiaalista oikeudenmukaisuutta, hyvinvointia ja keskinäistä ymmärrystä. Osan ajastamme käytämme yhteiskunnallisesti vaikuttavien hankkeiden edistämiseen.

Ota vastuu! - Kannamme vastuumme planeetasta ja tulevista sukupolvista tekemällä töitä, joiden takana voimme seistä aina. Punnitsemme, sopiiko kukin projekti ammatilliseen ja henkilökohtaiseen etiikkaamme.

Ole hyödyksi! - Haluamme, että toimintamme hyödyttää sekä asiakasta että yhteistä elinympäristöämme.

Nauti elämästä! - Ei kai tässä muuten mitään järkeä olisikaan? Uskomme ja luotamme jokaisen kykyyn nauttia ja haluamme tuoda hyvää fiilistä kaikkiin projekteihimme!

tapahtumatekniikka nostot

Keitä me olemme

tapahtumatekniikka nostot

Kimmo Koskinen - tuottaja, hallituksen pj

Tuottajana lyhäreissä, Tampereella dokumenttielokuvia, Rakkautta&Anarkiaa, levynkansisuunnittelua, dub-videoita, websivuja, julisteita.

Turhuuden rovioilla Beijingissä, Orchard Roadilla, Worchesterissa, Mulhousessa

Jakartassa, Indonesiassa viidakko palaa,

runokokoelma, antologioita Leino-Akatemiassa 2000-2007, varapuheenjohtajana Pentti Saarikoski-seurassa,

lausunut kokeellista runoutta Keski-Pohjanmaalla saamatta turpaan,

Bukowskia Helsinki International Spoken Word -festareilla, kasviaiheisia kuvia Tammen puutarhakirjoihin,

haukka laskeutui rapujuhlissa päähäni

kimmo@artlab.fi

0451249512

tapahtumatekniikka nostot

Anttoni Palm - tirehtööri

Olen lähtenyt tutkimusmatkalle monimediataiteen, terveydenhuollon ja koulutuksen keskellä sijaitsevaan viidakkoon ja löytänyt sieltä verkkokoulutusta, audiotaidetta ja tiedeviestintää sisältäviä projekteja. Haluan vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti ja olen siksi erikoistunut vaikuttavuushankkeisiin.

Silloin, kun en pyöritä taulukkolaskentakäppyröitä, olen mökillä maalaamassa tauluja ja rauhoittumassa.

anttoni@artlab.fi

0443331747

tapahtumatekniikka nostot

Antti Soulanto - markkinointi, viestintä

Vastaan Artlab Studion viestinnästä ja buukkauksista sekä Artlabin nimen viemisestä paikkoihin, joissa iso-A ei vielä näy. Etsin studiolle jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita ja bändejä keikoilta, alan tapahtumista sekä somesta. Vapaa-ajallani teen itsekin musiikkia sekä nautin taiteesta ja ihmisistä ympärilläni.

antti@artlab.fi

0407243527

tapahtumatekniikka nostot

Tuomas Skopa - Sound, Studio

Kansainvälisesti palkittu Tuomas Skopa (TaM) säveltää ja tekee äänisuunnittelua elokuviin, radioon, sekä installaatioihin. Hän rakastaa vahvoja ja kokeellisia näkemyksiä sekä yhteiskunnallisia aiheita.

tuomas@artlab.fi

0503670057

tapahtumatekniikka nostot

Jussi Liukkonen - Studio, Sound

Jussi Liukkonen (TeK) suunnittelee musiikkia ja äänimaisemia lavalle, radioaalloille ja liikkuvaan kuvaan. Hänen vahvuutenaan on taiteen ja teknologian yhdistäminen. Jussi viettää osan vuodestaan maailmalla nykysirkus Race Horse Companyn äänisuunnittelijana.

jussi@artlab.fi

0400421732

tapahtumatekniikka nostot

Ville “Tohtori” Liukkonen - Live, Studio

Ville Liukkonen omistautuu studiossa saamaan parhaan fiiliksen ja soundin esiin. Kokenut spiikkiäänittäjä rakastaa laajakalvoisia mikrofoneja ja on kotonaan hallinnoidessaan Kansallismuseon kokoisia audiotuotantoja.

ville@artlab.fi

0447740689

Ota yhteyttä