Yhteystiedot

Oli etsimäsi sitten äänitysstudio, äänentoisto tapahtumaan tai luova tuotantoyhtiö, ota rohkeasti meihin yhteyttä.

Artlab Productions Oy:llä on tiloissaan Nilsiänkatu 8:ssa studion ja tuotantoyhtiön lisäksi 30 AV-alan ammattilaisen työyhteisö.

Tämän sivun lopusta löydät yhteydenottolomakkeen. Voit täyttää sen tai pistää suoraan sähköpostia osoitteeseen hello@artlab.fi. Me haluamme tutustua sinuun.

Tuomas Skopa - musiikkituottaja, äänisuunnittelija

Rakastan musiikkia ja elokuvia kuten muukin ihmiskunta ja olen saanut työskennellä niiden parissa Artlabissa. Minulla on ollut kunnia tulla kutsutuksi äänisuunnittelun Salvador Dalíksi ja musiikkituotannon Harry Potteriksi. Harrastuksia ei ole, mutta rakkaan vaimoni kanssa matkustaessa nautin maailman hämmästelemisen lisäksi kuvaamisesta, kirjoittamisesta ja kaikesta etäisestikin taiteeseen liittyvästä.

0503670057

Jussi Liukkonen - musiikkituottaja, äänisuunnittelija

Olen hionut äänisuunnittelun taitojani Teatterikorkeakoulussa. Tykkään näprätä elektroniikan parissa minkä soitto- ja miksauskeikoilta ehdin ja studioomme onkin syntynyt yksi jos toinen uniikki elektroninen laite. Kolvin lisäksi käsissäni soivat kitarat, rummut ja koskettimet. Oma taiteellinen äänialani ulottuu pop-musiikin ytimestä aina avantgardeen asti.

0400421732

Ville Liukkonen - musiikkituottaja, tapahtumatekniikka

Toimin Artlab Studiossa musiikkituottajana ja miksaajana erikokoisissa elävän musiikin tapahtumissa. Erityisosaamiseeni kuuluvat äänen tallentaminen, jälkikäsittely ja livemiksaus sekä -tekniikka.

Työssäni pääsen hiomaan kehittelemääni aforismia “seuraa unelmiasi niin ne seuraavat sinua takaisin”. Noh, olen hitosti parempi miksaaja kuin aforistikko.

0447740689

Kimmo Koskinen - tuottaja

Tuottajana lyhäreissä, Tampereella dokumenttielokuvia, Rakkautta&Anarkiaa, levynkansisuunnittelua, dub-videoita, websivuja, julisteita.

Turhuuden rovioilla Beijingissä, Orchard Roadilla, Worchesterissa, Mulhousessa

Jakartassa, Indonesiassa viidakko palaa,

runokokoelma, antologioita Leino-Akatemiassa 2000-2007, varapuheenjohtajana Pentti Saarikoski-seurassa,

lausunut kokeellista runoutta Keski-Pohjanmaalla saamatta turpaan,

Bukowskia Helsinki International Spoken Word -festareilla, kasviaiheisia kuvia Tammen puutarhakirjoihin,

haukka laskeutui rapujuhlissa päähäni

0451249512

Anttoni Palm - toimitusjohtaja

Maailmassa on paljon upeaa taidetta ja tiedettä, joka pitää saada ihmisten ilmoille.

Olin lukion loppuun mennessä ahminut tuhatmäärin kirjoja Sinuhe egyptiläisen sekä Ajan lyhyen historian välimaastosta, keskittynyt soittamaan kitaraa aivan helvetin nopeasti ja räiskinyt tieni Quakeworldin huipulle. Opiskelin farmasiaa, kansanterveystiedettä, kotimaista kirjallisuutta ja aikuiskasvatustiedettä - kunnes tuli Artlab.

Erikoisalaani ovat pitkäkestoiset projektit, joiden tavoitteena on vaikuttaa yhteiskuntaan tieteen ja taiteen keinoin. Uskon koko sydämestäni siihen, että ihmiskunta pelastuu näiden kahden avulla. Ole ihmeessä yhteydessä, jos haluat keskustella esimerkiksi ihmiskunnan lopullisesta kohtalosta, tiedeviestinnästä tai Rachmaninovista. Kaikki käy.

0443331747

Sijainti kartalla

Ota yhteyttä