Tapahtumatekniikka

.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Räätälöidyt ratkaisut

Voit koota sellaisen äänentoistolaitteiston kuin haluat. Räätälöimme toiveittesi ja tarpeittesi mukaan tapahtumaan sopivan äänentoistoratkaisun.

Ota yhteyttä mikäli tarvitset erikoisen tai monimutkaisen äänentoistoratkaisun, tapahtumasi tila on haasteellinen tai haluat äänetoistolaitteet avaimet käteen periaatteella valmiiksi paikalle koottuna.

Miksaaja mukaan?

Jos PA tarkoittaa sinulle jotain epämiellyttävää taloustilannetta eikä muukaan tekniikassa nappaa voit aina pyytää meiltä ammattilaisen neuvot tai jopa miksaajan mukaan hoitamaan tapahtumasi koko äänentoiston. Me hoidamme homman alusta loppuun.

PA-laitteiden vuokraus

Vuokraamme tarvitsemasi äänentoistolaitteet kuten kaiuttimet, mikserit ja mikrofonit niin klubikeikalle, häihin, konferenssiin kuin festivaaleihinkin.

Laitteet ja välineet tapahtuman mukaan; järeää kalustoa isoon konserttiin, jossa tarvitaan kunnolla ääntä, kevyemmät laitteet häihin tai pienimuotoisiin tapahtumiin joissa kuitenkin äänenlaadulla on merkitystä. Omat laitteensa löytyvät myös promo- ja lanseeraustyylisiin tapahtumiin, joissa puhe on pääosassa.