Taideviestintä

Tieto kuuluu ihmiskunnalle.

Siinä, missä moni tuotantoyhtiö on erikoistunut yhteen mediaan tai formaattiin, Artlab Taideviestintä hoitaa, hautoo, viestii ja toteuttaa projekteja laidasta laitaan.

Artlab Taideviestinnän kanssa olemme lähteneet aivan vakavissamme tuotteistamaan luovaa hulluutta. Artlab Taideviestintä toimii taide-, tiede-, tuotanto- ja viestintämaailmojen rajapintana.

Jotta tämä ei jäisi yläpilviselle metatasolle, olemme toteuttaneet muun muassa maailmanrauhaan tähtäävän joukkorahoituskampanjan, tietokirjan, äänidraaman pakolaisuudesta sekä luoneet automatisoidun terveydenhuollon verkkokoulutuksen liukuhihnatuotantoprosessin.


Rauhankone

Rauhankone tiivistää tekoälyprofessori Timo Honkelan elämäntyönsä tärkeimmät, ihmiskunnan tulevaisuuteen liittyvät havainnot. Parantumatonta aivosyöpää sairastava Honkela uskoo, että tekoäly voi auttaa ihmiskuntaa viisastumaan ja rakentamaan paremman maailman.

Artlab käynnisti yhteistyössä Timon ystävien kanssa joukkorahoituskampanjan, jonka seurauksena oli Suomen historian suurin yksittäiselle ihmiselle kerätty potti. Rauhankone-kirjan lisäksi tekeillä on myös Artlabin tuottama Rauhankone-dokumenttielokuva sekä CMI:n ja Ellun Kanojen toteuttama “Mitä tapahtuu huomenna kohtaamiselle” -seminaari.

Lue lisää Rauhankoneesta Facebookissa, tai tilaa kirja Gaudeamuksen sivuilta.

RAUHANKONE - PEACE MACHINE Teaser from Janne Laiho on Vimeo.