Live

Tapahtumatekniikka

Artlab Liven isäntänä toimii Ville Liukkonen, joka yli vuosikymmenen kokemuksella loihtii tilasta kuin tilasta akustisen taivaan.

Festivaaleja ja muita vahvistettua ääntä vaativia tilaisuuksia varten talossamme on eri tarpeisiin sopivaa äänentoistokalustoa. Lisäksi varastoistamme löytyy muitakin kokeneita, mukavia ja käytöstavoilla varustettuja ääniammattilaisia, jotka nostavat festivaali- ja tapahtumajärjestäjien harteilta ylimääräisen vaivan ja kuumotuksen.

Keskitymme tälläkin osa-alueella osaamiseemme, jotta asiakkaamme voisivat keskittyä omaansa.

tapahtumatekniikka nostot

Räätälöidyt ratkaisut

Ota yhteyttä mikäli tarvitset erikoisen tai monimutkaisen äänentoistoratkaisun, tapahtumasi tila on haasteellinen tai haluat äänetoistolaitteet avaimet käteen periaatteella valmiiksi paikalle koottuna. Passiivijärjestelmämme kattaa äänen liikuttamisen jopa 5000 hengen ulkotapahtumiin saakka.


Hoidamme toimeksiannot mutkattomasti ja vaivattomasti. Artlab Liven tarjoama paketti on laajimmillaan n. viiden (tai useamman) tähden palvelukokemus: autamme asiakasta myös suunnittelussa, kilpailutuksessa, hallinnoinnissa ja muissa tapahtumatuotannon osa-alueissa.

Referenssejä:

Alppipuiston kesä

Funky Elephant (Suvilahti)

Oranssi Fest

Ruisrock

Sideways

Stadin Juhannus

Herttoniemi Block Party

Kallio Block Party

Tiksi Block Party

Kontula Electronic

Vuosaaren katufestarit

Mantan lakitus

tapahtumatekniikka nostot